temp

temp

temp

temp

temp

temp

temp-thumb

temp-thumb

temp-thumb

temp-thumb

temp-thumb

temp-thumb
 

 


 

     Атлантик комерц е основана во 1990 година од Божидар и Филимена Матиќ. Главна дејност на компанијата  е трговија и продажба на најдбрите производи од групите :

Играчки

Очила

Украси

- Саати
- Рачни часовници

Бижутерија

Друго
- Чадори
- Контролор за банкноти

Гарантирано најдобар избор и цени за горенаведените производи.
Ако сакате успешен бизнис, единствената работа што треба да ја направите е да не посетите.
Имаме повеќе од 500 редовни клиенти од Македонија и регионот за кои се грижат 19 редовно вработени, во нашите простории кои што се состојат од :
Изложбен салон – 600 м2
Магацини – 1500 м2
Продавница – 250 м2
Нашата компанија е прва и најдобра во оваа дејност во Македонија.
Благодарение на изборот и квалитетот на производите АтлантикФМ е водечка компанија. Производите директно ги увезуваме од производителите кои се во Кина, Тајланд, Тајван, Индија, Бразил, Индонезија, Италија, Чешка, Грција, Србија и Црна Гора и Германија.


Корисничко Име:
Лозинка:
НОВ клиент
Регистрирај се

 

AZsa

© Copyright 2012 AtlantikFM, All rights Reserved